Remember me
brute bosjesman added Kersen clafoutis to favorites 1 month ago

Heerlijk nagerecht van kersen en zachte creme. Overheerlijk met een bol vanilleijs en lekkere verse slagroom. Ingrediënten 250 gram Kersen, vers en ontpit 4 hele eieren 80 gram rietsuiker 1 vanillestokje 4 deciliter melk 150 gram bloem, gezeefd...

brute bosjesman added Kersen clafoutis to favorites 1 month ago

Heerlijk nagerecht van kersen en zachte creme. Overheerlijk met een bol vanilleijs en lekkere verse slagroom. Ingrediënten 250 gram Kersen, vers en ontpit 4 hele eieren 80 gram rietsuiker 1 vanillestokje 4 deciliter melk 150 gram bloem, gezeefd...

Fine foodmesvorkGood living

Other language?

Contact

HT Media

Boedelhof 4
6715 DG Ede

0318-848652

06-43127172

info@heerlijktafelen.nl

facebook whatsapp 1

messenger code 482139335308331

Service

KvK-nummer: 09165285 | Privacy statementCookieverklaringVoorwaarden