Inloggen  \/ 
x
of
Registreren  \/ 
x

of

Verfijn Resultaten

User Rating

Soort bedrijf

Horeca

Voor de horeca

Waar bestel jij je producten?

De keukenbrigade is gewent aan de bestellijsten van de groothandel. Makkelijk en na een poos een bekend assortiment. Je koopt in naar de gerechten die je op de kaart hebt gezet.

Omdenken

Draai het eens om. Koop niet naar de kaart die je hebt maar plaats gerechten op de kaart van het aanbod wat er is. Verse producten uit de buurt. Kazen van dichtbij en vlees van de vleesboerderij om de hoek. Wisselend met de seizoenen koop je de mooiste groenten en fruit. Bovendien steun je de lokale economie en leer je je leveranciers kennen.

Want streekproducenten hebben de mooiste (half)fabrikaten waar je de mooiste en meest verse gerechten mee maakt. Bovendien leer je via persoonlijk contact het verhaal achter het product kennen. Een sterk verkoop argument voor de bediening!

Nieuwe producten / leveranciers vinden

Maar waar vindt je die leveranciers? Eenvoudig... Op HeerlijkTafelen.nl natuurlijk!

In de bedrijvengids kan je zoeken op lokatie, soort bedrijf maar ook op product. Bedrijven die hun assortiment hebben toegevoegd aan onze database worden getoont bij een product specifieke zoekopdracht.

Zo kan je eenvoudig zoeken op bijvoorbeeld geitenkaas. Bij een zoekopdracht krijg je niet alleen de producenten van geitenkaas maar ook overige leveranciers te zien. Nodig ze eens uit in de keuken en laat je verrassen door de vele mooie producten die er te koop zijn!

Meer weten?

Voor vragen zijn we altijd bereikbaar via onze contactpagina. We helpen graag deze mooie producten op de kaart te zetten!

Afdrukken E-mail

Fine foodmesvorkGood living

Other language?

Contact

HT Media

Boedelhof 4
6715 DG Ede

0318-848652

06-43127172

info@heerlijktafelen.nl

facebook whatsapp 1

messenger code 482139335308331

KvK-nummer: 09165285 | Privacy statementCookieverklaringVoorwaarden