Remember me
PatrickB

PatrickB

Liefde voor koken en koken met liefde! Fanatiek buitenkok, catering en verzamelen van lekkere recepten en leuke adressen. Zo is ook...
 
600
Liefde voor koken en koken met liefde! Fanatiek buitenkok, catering en verzamelen van lekkere...
Unable to contact Twitter at this point in time. The server at Twitter is possibly overloaded right now.
  • Home Address n/a
  • City Ede
  • Postal Code n/a
  • Country n/a
  • Phone Number 0318-848652
  • Mobile Number 06-43127172
  • Fax Number n/a
  • My Company n/a
  • Work Address n/a
  • Website n/a
  • Department n/a
  • Job Title n/a
  • Main IM ID n/a
  • Skype n/a
  • ICQ n/a
  • Y!M n/a
PatrickB added a photo for Pizzadeeg 1 week ago
PatrickB added new listing Pizzadeeg in Recepten 1 week ago

Er gaan veel recepten voor het perfecte pizzadeeg de ronde op internet. Dit is het recept wat wij graag gebruiken. Ingrediënten 3 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1 zakje instant gistkorrels (7gr)(of 15 gram verse gist) 500 gram bloem 1...

PatrickB added 2 photos for Rode uienjam 4 weeks ago
PatrickB added new listing Rode uienjam in Recepten 4 weeks ago

Rode uienjam is heerlijk bij kaas maar kan prima bij diverse barbecue gerechten! Ingrediënten 1 kg rode uien 1 pond geleisuiker ( speciaal) 12 eetlepels witte wijnazijn 3 laurierblaadjes 6 kruidnagels 375 ml. water Werkwijze Uien fijn snijden. Uien...

PatrickB added new listing BBQ forle met citroen en dille in Recepten 1 month ago

Sinds lange tijd weer eens een visje geprobeerd . Forel gepekeld en daarna gevuld met citroen en dille en darna indirect op de bbq gegaard

PatrickB added HeerlijkTafelen Catering to favorites 2 months ago

Uw feest of intieme diner laten verzorgen? Wij maken uw feest compleet met een heerlijke lunch of diner berid op open vuur. Wij koken graag op hout. Open vuur in de BakStaal (een bakring), open vuur in de houtoven of vuur onder onze dutchovens, in...

PatrickB added new listing HeerlijkTafelen Catering in Catering & kookstudio's 2 months ago

Uw feest of intieme diner laten verzorgen? Wij maken uw feest compleet met een heerlijke lunch of diner berid op open vuur. Wij koken graag op hout. Open vuur in de BakStaal (een bakring), open vuur in de houtoven of vuur onder onze dutchovens, in...

PatrickB shared 8 photos in the BakStaal, een album 2 months ago

Photos are being loaded.
PatrickB added new listing Slagerij van Asch B.V. in Winkels en producenten 2 months ago

Dit bedrijf heeft verder geen informatie toegevoegd. Als bezoeker of eigenaar van dit bedrijf kunt u zelf informatie en foto's toevoegen. Als eigenaar van dit bedrijf kunt u zelf deze pagina beheren door op de knop "eigendomsverzoek" te klikken en...

PatrickB added new listing R. Pouw keurslager in Winkels en producenten 2 months ago

In onze winkel kunt u terecht voor een goed stuk vlees, een lekkere maaltijd, heerlijk broodbeleg, diverse hapjes, salades en soepen. Veel van onze producten komen uit eigen keuken en zijn op een gezonde, verantwoorde manier bereid. Klik op...

PatrickB added new listing Uw Slager Marco Veenema in Winkels en producenten 2 months ago

In winkelcentrum Overhees in Soest vindt u Uw slager Marco Veenema. Een slager met een Sinds 1 juni 2017 heeft Marco Veenema het stokje overgenomen van Keurslagerij Robert Worst. Marco gaat verder met het concept Uw Slager en zal onder de naam Uw...

PatrickB added 3 photos for Mark's varkens saté 2 months ago
PatrickB added new listing Mark's varkens saté in Recepten 2 months ago

De lekkerste satë maak je natuurlijk zelf, zeker met dit recept. *een dag van tevoren maken! Ingrediënten: 500g varkensschouder (procureur) 50ml arachideolie 50ml ketjap (kental A) 1 tl paprika poeder 1 tl gember poeder 1 tl uien poeder 1 tl...

PatrickB shared 0 photos in the BakStaal, een album 2 months ago
PatrickB has a new avatar. 3 months ago
PatrickB added new listing Kroegkip van de Petromax CF30 in Recepten 3 months ago

Kip op blik, kroegkip, beercan chicken en zo nog wat meer namen voor hetzelfde principe. Kip van binnen stomen en van buiten bakken. Dat zou zacht gestoomd vlees moeten geven met een krokant gebakken korst. Maar is dat wel zo? Ik ga er van uit de...

Fine foodmesvorkGood living

Other language?

Contact

HT Media

Boedelhof 4
6715 DG Ede

0318-848652

06-43127172

info@heerlijktafelen.nl

facebook whatsapp 1

messenger code 482139335308331

KvK-nummer: 09165285 | Privacy statementCookieverklaringVoorwaarden