Inloggen  \/ 
x
of
Registreren  \/ 
x

of

Verfijn Resultaten

User Rating

Soort bedrijf

Patrickb

Handig hulpmiddel bij het inmaken

 
0.0 (0)
1834   1
Patrickb  
Toevoegen foto/video
Schrijf een beoordeling
Handig hulpmiddel bij het inmaken

Doe jij ook zo moeilijk met een theedoek of pannenlap als je de potten met inmaken dicht moet draaien? De oplossing is even simpel als briljant!

Uiteraard werk je met schone potten. Als je die steriliseerd in de oven of in kokend water zijn ze te heet om met de blote hand te hanteren. Vaak wordt een theedoek of een ovenwand gebruikt maar echt grip hebben die niet. Niet op de glazen pot en niet op de deksel. Kan dat niet anders dan?

En of dat anders kan! Werkhandschoenen met rubber grip bieden uitkomst. Niet zozeer tegen de hitte, wel om je grip te geven. Door de warmte van het glas zal je juist meer grip hebben dan met koude potten. Let wel, de handschoenen bieden zo goed als geen bescherming tegen de warmte maar door de grip kan je wel snel werken zodat de warmte niet direct op je huid komt.

Snel werken werkt prima met droge potten uit de oven, potten die gesteriliseerd worden in kokend water bieden een extra risico! Niet anders als met een doek maar toch haal ik het even aan. Heet water dat in de pot zit en op je handschoen komt zit dus direct op je huid. Anders dan bij een doek die je kan loslaten kost het uittrekken van de handschoen extra tijd hetgeen de huid niet ten goed komt. Ik adviseer dan ook om de potten met een tang of lepel uit het water te halen en het water uit te gieten. Zo is je risico op verbranden door heet water weggenomen.

De Action verkoopt handschoenen met rubber, de Nitrilhandschoenen (http://www.action.nl/werckmann-werkhandschoenen-nitril-mt-9-10-11) maar diverse bouwcentra hebben ze ook. Ikzelf gebruik handschoenen van Würth, een bedrijf gespecialiseerd in bevestigingsproducten maar deze is niet toegankelijk voor niet ondernemers. 

Online zijn ook hitte bestendige handschoene te koop maar veelal in maat 9 en groter, voor veel dames is dit te groot. Toch nog even je man aankijken om te helpen?

Er zijn vele soorten handschoenen en ik ben benieuwd naar ervaringen. Zou je jou ervaring met een bepaald type hieronder willen delen? 

Ik ben benieuwd naar je ervaringen!

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Commentaar
Fine foodmesvorkGood living

Other language?

Contact

HT Media

Boedelhof 4
6715 DG Ede

0318-848652

06-43127172

info@heerlijktafelen.nl

facebook whatsapp 1

messenger code 482139335308331

KvK-nummer: 09165285 | Privacy statementCookieverklaringVoorwaarden